Nova mehanička zaštita volana

Abloy Protec blokada volana za samo 200e sa ugradnjom.

Sistem za blokadu volana Abloy protec

Predstavlja savršen spoj sigurnosti i jednostavnosti upotrebe.

Prateći svetski tehnološki napredak u oblasti sigurnosti Abloy protec odgovara tržišnim zahtevima na najbolji mogući način.

Upotrebom brave poslednje generacije iza koje, svojim potpisom stoji kompanija Abloy, autosigurnosni sistem Abloy protec se nameće kao liderna tržištu u oblasti auto sigurnosti. Specijalni materijali koji se koriste za izradu, kao i sama konstrukcija odaju utisak da Abloy protec može da odgovori i najtežim izazovima.

Cvrstoca od 70 rokvela, specijalni rotirajuci diskovi, garant su bezbednosti brave koja se nemože, ni na koji način otvoriti bilo kakvim razbušivanjem. Povrh svega, Abloy sa svojim dugogodišnjim iskustvom, a poznata po tome što predstavlja jedinu bravu na svetu koja se sklapa tako da se specijalni diskovi ubacuju na specifičan način, metodom unutrašnjeg sklapanja,isključuje bilo kakvu mogućnost otvaranja brave češljanjem i upotrebom specijalnih kalauz ključeva. Još jedna činjenica, mnogima će doneti miran san: kljucevi Abloy brave prave se iskljucivo na osnovu licne i.d. code kartice ,sto sprecava bilo kakvu mogucnost zloupotrebe i nezakonitog pravljenja kljuceva bez znanja samog vlasnika! Sve ovo potvrðuje i činjenica da je Abloy kao takva možda i jedina brava koja se do današnjeg dana zadržala i na Ruskom tržištu, kao i na tržištima svih zemalja sveta  kao lider i sinonim za sigurnost .

Garancija na proizvod je dozivotna.

Iskustvo od preko 20 godina i 14.000 obezbedjenih automobila nisu mala stvar, te vam preporucujemo da se javite i dobijete adekvatne savete.

Alarm centar OMEGA
Omladinskih Brigada 65a, lokal 10 (Blok 70a), 11070 Novi Beograd
Tel: 011 22 82 007, 011 22 82 008, 060 313 44 55