Video nadzor

SAMSUNG

SAMSUNG Vam uvek nudi najbolju ponudu, bez potrebe za kompromisom da li se opredeliti za cenu ili kvalitet. Proteklih godina naglo je porasla prodaja SAMSUNG CCTV proizvoda na svetskom tržištu. Svi resursi su usmereni na proširenje proizvodne linije, razvoj novih proizvoda, kako bi SAMSUNG dospeo među najbolje CCTV proizvodjače u svetu.

Koristeći akumulirano znanje u oblasti tehnologija videa i optičkih diskova, razvijene su proizvodne linije od kamera, monitora i svičera do Time Laps video rekordera. U razvoju je i digitalni rekorder, nov proizvod u ponudi za sisteme obezbeđenja.

SAMSUNG proizvodi, zadovoljavaju standard kvaliteta ISO 9001, pored mnogih svetskih standarda. Vaš novi izbor je najbolji izbor i obezbeđuje uspeh, SAMSUNG CCTV SISTEM.

Više informacija možete dobiti na adresi: www.samsungcctv.com

SONY

Video nadzor je apsolutno neophodan da bi se obezbedilo sigurno okruženje danas.

Sony je jedna od vodećih kompanija iz oblasti CCTV sigurnosnih rešenja. Sony teži da ponudi komponente svetske klase koji prevazilaze nivo potreban komercijalnom tržištu, kao što su aerodromi, vladine ustanove, šoping centri, banke i poslovne zgrade do pojedinaca koji žele sigurnost i bezbednost svoje porodice

Prednosti video nadzora:

  • Sprečava kriminalne aktivnosti
  • Povećava sigurnost,
  • Dokumentuje dogadjaje kao dokazni materijal

Sony

Alarm centar OMEGA
Omladinskih Brigada 65a, lokal 10 (Blok 70a), 11070 Novi Beograd
Tel: 011 22 82 007, 011 22 82 008, 060 313 44 55