Skip to main content

MEHANIČKA ZAŠTITA AUTOMOBILA

BRAVA - IGLA ZA VOLAN SA ABLOY CILINDROM

Brava za volan ili kako je jos zovu klin (igla) za volan predstavlja savršen spoj sigurnosti i jednostavnosti upotrebe.

Prateći svetski tehnološki napredak u oblasti sigurnosti AMR brava  odgovara tržišnim zahtevima na najbolji mogući način. Brava koju ugradjujemo u Alarm centru Omega poseduje atest Mašinskog fakulteta koji potvrdjuje da brava ne narušava rad upravljačkog sistema u vozilu.

Mehanička zaštita se ugradjuje kao blokada upravljača (volana) i predstavlja fizičku blokadu cevi upravljača , čime se onemogućava okretanje i primarno korišćenje samog upravljača.

Uredjaj se ne povezuje na elektro instalaciju, niti na bilo koji način utiče na rad elektro sistema u vozilu.

Bezbednost sistema od blokiranja ili zaglavljivanja tokom vožnje je apsolutna u odnosu na druge mehaničke zaštite , jer se sam sistem blokade (čelična igla) vadi iz cevi volana pri otključavanju i fizički nije prisutna tokom vožnje i korišćenja samog upravljača.

Brava se zaključava i otključava samo okretanjem ključa .Ne narušava enterijer vozila, jer osim ključa nema vidljivih delova. 

Upotrebom brave iza koje, svojim potpisom stoji kompanija Abloy, sistem za zaštitu automobila od kradje sa Abloy cilindrom se nameće kao lider na tržištu u oblasti auto sigurnosti. Specijalni materijali koji se koriste za izradu, kao i sama konstrukcija odaju utisak da Abloy može da odgovori i najtežim izazovima.

Čvrstoća materijala od kog se izradjuje i specijalni rotirajući diskovi, garant su bezbednosti brave koja se ne može, ni na koji način otvoriti bilo kakvim razbušivanjem. Povrh svega, Abloy sa svojim dugogodišnjim iskustvom, a poznata po tome što predstavlja jedinu bravu na svetu koja se sklapa tako da se specijalni diskovi ubacuju na specifičan način, metodom unutrašnjeg sklapanja, isključuje bilo kakvu mogućnost otvaranja brave češljanjem i upotrebom specijalnih kalauz ključeva. 

Sve navedeno potvrdjuje i činjenica da je Abloy kao takva možda i jedina brava koja se do današnjeg dana zadržala i na Ruskom tržištu, kao i na tržištima svih zemalja sveta  kao lider i sinonim za sigurnost .

U proteklih 20 godina obezbedili smo više od 17 000 automobila.

Dodjite i uverite se zašto su njihovi vlasnici baš nama poklonili svoje poverenje.

BEAR LOCK BRAVA ZA MENJAČ

Firma Alarm Centar Omega je generalni zastupnik proizvodjača mehaničke zaštite menjača Bear-LockZaključajte i vi vaš menjač sa proizvodom napravljenim od vrhunskog čelika tvrdoće 51 rokvel .

Proizvode ove firme mozete kupiti i ugraditi kod nas. Bear Lock proizvodi brave za mehaničku zastitu menjača,koje su  tipske brave I ono što ih odvaja od drugih zaštita automobile je što se brava postavlja na fabričke šrafove I ništa se ne remeti na karoseriji.Iz ovog razloga brava se ,uz avans, poručuje za svaki automobil posebno.

Sigurno jedan od tri svetska proizvodjača u ovoj oblasti . Garancija kvaliteta svih komponenti kao i izbor najboljih čelika i ostalih materijala u proizvodnji finalnih uredjaja za mehaničko zaključavanje ručica menjača Vam obezbedjuje do 100 % sigurnosti. Sama mehanička brava koja se ugradjuje u sve proizvode Bear Lock-a je konstruisana u saradnji sa Mul-t-Lock-om.

U odnosu cene i kvaliteta Bear-Lock sigurno predstavlja odličan izbor.

Kod nekih automobile nije dovoljno ugraditi samo alarm kao vid zaštite nego je potrebno ugraditi kombinaciju više sistema zaštite kao što su OBD adapter (OBD zaštita, OBD konektor), Imobilajzer (blokada motora) I mehanička zaštita za volan ABLOY (klin za volan,brava za volan…).

Bilo koji od ponuđenih sistema koje ugradite u vaše vozilo ce produžiti vreme kradje i naterati lopove da eventualno odustanu od kradje i odu na drugi automobil koji nema ništa od zaštite.

Iskustvo nam govori da je najbolje konbinovati mehaničku i elektronsku zaštitu što daje 99 procenata sigurnosti da ćete i dalje posedovati vaš automobil.

Zaštitite automobil, nemojte čekati da na parkingu zateknete prazno mesto tamo gde je bio parkiran vaš automobil.

O potrebnom vidu zaštite za vaš automobil možete se posavetovati kod nas u servisu.